Er zijn weer twee nieuwe horloges uitgebracht van Forerunner. Deze smartwatches zouden zich onderscheiden doordat de levensduur van de accu aanmerkelijk langer is dan van de gemiddelde horloges. Ze zouden namelijk twee weken mee gaan. Deze smartwatches zitten boordevol handige functies. Wij geven jou een korte uitleg van beide modellen smartwatches.

Forerunner 55

Dit is het meest betaalbare model van de twee die zijn uitgebracht. Hij is er in drie verschillende uitvoeringen en heeft een ingebouwde GPS. De accuduur is ongeveer twee weken wat voor een dergelijk horloge best wel lang is. Dit is dan wel zonder dat je de tracking aan hebt staat. Heb je deze wel aan staan dan is de levensduur van de accu ongeveer 20 uur. Er zitten 55 verschillende functies op deze smartwatch die onder andere jouw lichaam in de gaten houden.

Forerunner 945 LTE

Er is al een eerdere versie van de Forerunner 945 namelijk de GPS. Deze heeft nu een opvolger gekregen met de LTE versie. Wanneer je deze smartwatch hebt dat kan je je telefoon wel thuislaten wanneer jij gaat sporten. Je kunt op deze smartwatch routes downloaden waardoor je gewoon via je smartwatch kunt volgen. Ook zitten er diverse tracking functies op. Zoals een fitness maar ook een gezondheid tracking. Ook voor deze smartwatch geld dat hij een accu levensduur heeft van twee weken mits je de GPS modus niet gebruikt. Gebruik je deze wel, wat natuurlijk hoogstwaarschijnlijk is wanneer je een smartwatch als deze aanschaft, dan gaat hij echter maar 7 uurtjes mee. Je kunt dan wel heerlijk genieten van een stukje muziek tijdens jouw work out of jouw dagelijkse rondje hardlopen wat ook wel weer heel erg fijn is.

De prijzen

De prijzen van deze twee smartwatches lopen behoorlijk uiteen. Waar je de een voor nog geen 200 euro hebt mag je voor de andere ruim 600 euro neerleggen. Dat is dus een opmerkelijk groot verschil. Dit zijn echter wel adviesprijzen dus zullen van winkel tot winkel nog verschillen. Ben jij er al helemaal klaar voor om zo’n stoer en makkelijke smartwatch aan te schaffen?

Vergelijkbare berichten