Withings

Resultaat 1–12 van de 28 resultaten wordt getoond

 • Withings Move ECG Zilver/Zwart

  119.00

  Met de Withings Move ECG zie je er stijlvol uit en houdt je tegelijkertijd je gezondheid in de gaten. Zo maak je een ECG hartfilmpje. Leg je vingers op de horlogekast en je ziet jouw hartritme in de Health Mate app. Merkt het horloge een onregelmatig hartritme op? Dan kun je de resultaten gelijk met je dokter delen. Let op: is er bij jou al een hartritmestoornis vastgesteld? Dan is deze functie niet meer relevant. De Withings Move ECG meet je slaap, stappen en stuurt bewegingsherinneringen. Ook herkent het je dagelijkse activiteiten zoals lopen, hardlopen, zwemmen en fietsen. Naderhand bekijk je alle gegevens in de app. Het horloge heeft geen ingebouwde gps ontvanger, maar je verbindt het wel met de gps sensor van je telefoon. Zo registreer je jouw gelopen route tijdens een rondje hardlopen. Je moet je telefoon dan wel meenemen.

 • Aanbieding!

  Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Wit

  213.95

  Je houdt jouw gezondheid extra goed in de gaten met de Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Wit bundel. De weegschaal meet onder andere je vetmassa en spiermassa, dus je ziet gelijk of je harde werk in de sportschool helpt. Met de Withings Move ECG houd je extra goed je hartslag in de gaten dankzij de ECG functie. Je maakt dus zo een hartfilmpje vanaf je pols. Naast je hartslag houdt het horloge ook je slaap en stappen bij. Je krijgt een melding als je te lang hebt stilgezeten, zodat jij iedere dag aan je dagelijkse beweging komt. Het horloge houdt activiteiten als lopen, hardlopen, zwemmen en fietsen voor je bij. Achteraf zie je al je sportgegevens terug in de bijbehorende app.

  Let op: het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse kan gezondheidsrisico’s opleveren voor bepaalde personen, zoals zwangere vrouwen, kinderen of mensen die gebruikmaken van medische, elektronische apparatuur. Kijk voor gebruik in de handleiding voor alle veiligheidsvoorzorgen en of de weegschaal voor jou geschikt is.

 • Aanbieding!

  Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart

  213.95

  Je houdt jouw gezondheid extra goed in de gaten met de Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart bundel. De weegschaal meet onder andere je vetmassa en spiermassa, dus je ziet gelijk of je harde werk in de sportschool helpt. Met de Withings Move ECG houd je extra goed je hartslag in de gaten dankzij de ECG functie. Je maakt dus zo een hartfilmpje vanaf je pols. Naast je hartslag houdt het horloge ook je slaap en stappen bij. Je krijgt een melding als je te lang hebt stilgezeten, zodat jij iedere dag aan je dagelijkse beweging komt. Het horloge houdt activiteiten als lopen, hardlopen, zwemmen en fietsen voor je bij. Achteraf zie je al je sportgegevens terug in de bijbehorende app.

  Let op: het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse kan gezondheidsrisico’s opleveren voor bepaalde personen, zoals zwangere vrouwen, kinderen of mensen die gebruikmaken van medische, elektronische apparatuur. Kijk voor gebruik in de handleiding voor alle veiligheidsvoorzorgen en of de weegschaal voor jou geschikt is.

 • Plaatshouder

  Withings Scanwatch 2 Wit 38 mm

  293.00

  Met de stijlvolle Withings ScanWatch 2 Wit 38 mm houd je naast de tijd ook je gezondheid in de gaten. Dit hybride horloge ziet eruit als een standaard horloge, maar heeft een klein digitaal scherm en geavanceerde sensoren. Je meet bijvoorbeeld dag en nacht je lichaamstemperatuur, zodat je snel ziet wanneer je temperatuur afwijkt. Dat kan betekenen dat je ziek bent of gaat worden en het even rustiger aan moet doen. Met de hartslagsensor maak je hartfilmpjes en ontdek je mogelijke hartritmestoornissen. De ScanWatch 2 meet je slaap en geeft je ’s ochtends een slaapscore. Omdat het digitale scherm klein is, bekijk je uitgebreidere data in de Withings app. De batterij gaat 30 dagen mee na 1 keer opladen.

 • Plaatshouder

  Withings Scanwatch 2 Zwart 38 mm

  302.00

  Met de stijlvolle Withings ScanWatch 2 Zwart 38 mm houd je naast de tijd ook je gezondheid in de gaten. Dit hybride horloge ziet eruit als een standaard horloge, maar heeft een klein digitaal scherm en geavanceerde sensoren. Je meet bijvoorbeeld dag en nacht je lichaamstemperatuur, zodat je snel ziet wanneer je temperatuur afwijkt. Dat kan betekenen dat je ziek bent of gaat worden en het even rustiger aan moet doen. Met de hartslagsensor maak je hartfilmpjes en ontdek je mogelijke hartritmestoornissen. De ScanWatch 2 meet je slaap en geeft je ’s ochtends een slaapscore. Omdat het digitale scherm klein is, bekijk je uitgebreidere data in de Withings app. De batterij gaat 30 dagen mee na 1 keer opladen.

 • Withings Scanwatch 2 Zwart 42 mm

  347.00

  Met de stijlvolle Withings ScanWatch 2 Zwart 42 mm houd je naast de tijd ook je gezondheid in de gaten. Dit hybride horloge ziet eruit als een standaard horloge, maar heeft een klein digitaal scherm en geavanceerde sensoren. Je meet bijvoorbeeld dag en nacht je lichaamstemperatuur, zodat je snel ziet wanneer je temperatuur afwijkt. Dat kan betekenen dat je ziek bent of gaat worden en het even rustiger aan moet doen. Met de hartslagsensor maak je hartfilmpjes en ontdek je mogelijke hartritmestoornissen. De ScanWatch 2 meet je slaap en geeft je ’s ochtends een slaapscore. Omdat het digitale scherm klein is, bekijk je uitgebreidere data in de Withings app. De batterij gaat 30 dagen mee na 1 keer opladen.

 • Withings Scanwatch Blauw 38 mm

  300.00

  Met de Withings Scanwatch Blauw 38 mm houd je jouw gezondheid goed in de gaten, zonder in te leveren op ontwerp. Dit hybride horloge heeft een digitaal scherm met daarop analoge wijzers. Daarop bekijk jij je hartslag en inkomende oproepen van je smartphone de hele dag door. Ook zie je jouw resultaten in de Withings Health Mate app. De Scanwatch heeft een ECG meter waarmee je hartfilmpjes maakt en zo hartritmestoornissen detecteert. De saturatiemeter meet het zuurstofgehalte in je bloed en detecteert of je slaapapneu hebt. Het horloge heeft een roestvrijstalen horlogekast en extra krasbestendig saffierglas. De batterij van de Scanwatch gaat tot 30 dagen mee, dus je houdt het horloge dag en nacht om. Ook als je gaat douchen of zwemmen, want het horloge is waterdicht en meet bovendien je zwemafstand en -snelheid.

  Let op: je krijgt geen stekker meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de stekker (thuislader) van je telefoonoplader of bestel er een thuislader bij.

  Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter.

 • Withings Scanwatch Blauw 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm

  350.00

  Met de Withings Scanwatch Blauw 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm geef je jouw Scanwatch een chique uitstraling. Door het extra leren bandje heb je voor elke gelegenheid een passend horlogebandje. De Withings Scanwatch houdt jouw gezondheid goed in de gaten, zonder de uitstraling van een sporthorloge. Dit hybride horloge heeft analoge wijzers op een digitaal scherm. Op dit scherm bekijk je je hartslag en inkomende oproepen van je smartphone de hele dag door. De Scanwatch heeft een ECG meter waarmee je hartfilmpjes maakt en zo hartritmestoornissen detecteert. De saturatiemeter meet het zuurstofgehalte in je bloed en detecteert of je slaapapneu hebt. Het horloge heeft een roestvrijstalen horlogekast en extra krasbestendig saffierglas. De batterij van de Scanwatch gaat tot 30 dagen mee, dus je houdt het horloge dag en nacht om. Ook als je gaat douchen of zwemmen, want het horloge is waterdicht en meet bovendien je zwemafstand en -snelheid.

  Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij.

  Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter.

 • Withings ScanWatch Horizon Blauw

  493.00

  Met de Withings Scanwatch Horizon Blauw houd je jouw gezondheid goed in de gaten, zonder in te leveren op ontwerp. Dit hybride horloge heeft een digitaal scherm met daarop analoge wijzers. Daarop bekijk jij je hartslag en inkomende oproepen en meldingen van je smartphone. Ook zie je jouw resultaten in de Withings Health Mate app. De metalen horlogeband geeft de smartwatch een luxe, tijdloze uitstraling. Je wisselt de metalen horlogeband om voor de meegeleverde kunststof sportband, zodat je comfortabel kunt sporten. De Scanwatch heeft een ECG meter waarmee je hartfilmpjes maakt en zo hartritmestoornissen opspoort. De saturatiemeter meet het zuurstofgehalte in je bloed en ziet of je slaapapneu hebt. Het horloge heeft een roestvrijstalen horlogekast en extra krasbestendig saffierglas. De batterij van de Scanwatch gaat tot 30 dagen mee, dus je houdt het horloge dag en nacht om. Ook als je gaat douchen of zwemmen, want het horloge is waterdicht en meet ook je zwemafstand en -snelheid.

  Let op: je krijgt geen oplader meegeleverd. Bestel er een oplader bij om je horloge op te laden via het stopcontact.

 • Withings ScanWatch Horizon Groen

  500.00

  Met de Withings Scanwatch Horizon Groen houd je jouw gezondheid goed in de gaten, zonder in te leveren op ontwerp. Dit hybride horloge heeft een digitaal scherm met daarop analoge wijzers. Daarop bekijk jij je hartslag en inkomende oproepen en meldingen van je smartphone. Ook zie je jouw resultaten in de Withings Health Mate app. De metalen horlogeband geeft de smartwatch een luxe, tijdloze uitstraling. Je wisselt de metalen horlogeband om voor de meegeleverde kunststof sportband, zodat je comfortabel kunt sporten. De Scanwatch heeft een ECG meter waarmee je hartfilmpjes maakt en zo hartritmestoornissen opspoort. De saturatiemeter meet het zuurstofgehalte in je bloed en ziet of je slaapapneu hebt. Het horloge heeft een roestvrijstalen horlogekast en extra krasbestendig saffierglas. De batterij van de Scanwatch gaat tot 30 dagen mee, dus je houdt het horloge dag en nacht om. Ook als je gaat douchen of zwemmen, want het horloge is waterdicht en meet ookje zwemafstand en -snelheid.

  Let op: je krijgt geen oplader meegeleverd. Bestel er een oplader bij om je horloge op te laden via het stopcontact.

 • Withings Scanwatch Light Rosegoud

  225.00

  De Withings ScanWatch Light Roségoud is een compact en stijlvol hybride horloge met een aantal gezondheidsfuncties. De ScanWatch ziet eruit als een standaard horloge, maar heeft een klein digitaal scherm. Daarop zie je bijvoorbeeld je hartslag en je gelopen stappen. Dit horloge is je klein, dus je houdt ‘m ook zonder problemen ’s nachts om. De ScanWatch Light meet dan je slaap en geeft je elke ochtend een slaapscore. Om die uitgebreide informatie te bekijken open je de app, want het digitale scherm is klein. De batterij gaat na 1 keer opladen 30 dagen mee. De ScanWatch Light heeft niet de geavanceerde temperatuursensor en hartslagsensor die de ScanWatch 2 wel heeft. Ga voor de ScanWatch 2 als je meer inzicht in je gezondheid wilt. Je krijgt dan meldingen bij temperatuurschommelingen en maakt vanaf je pols een hartfilmpje.

 • Withings Scanwatch Light Wit

  225.00

  De Withings ScanWatch Light Wit is een compact en stijlvol hybride horloge met een aantal gezondheidsfuncties. De ScanWatch ziet eruit als een standaard horloge, maar heeft een klein digitaal scherm. Daarop zie je bijvoorbeeld je hartslag en je gelopen stappen. Dit horloge is je klein, dus je houdt ‘m ook zonder problemen ’s nachts om. De ScanWatch Light meet dan je slaap en geeft je elke ochtend een slaapscore. Om die uitgebreide informatie te bekijken open je de app, want het digitale scherm is klein. De batterij gaat na 1 keer opladen 30 dagen mee. De ScanWatch Light heeft niet de geavanceerde temperatuursensor en hartslagsensor die de ScanWatch 2 wel heeft. Ga voor de ScanWatch 2 als je meer inzicht in je gezondheid wilt. Je krijgt dan meldingen bij temperatuurschommelingen en maakt vanaf je pols een hartfilmpje.