Coros

Toont alle 5 resultaten

 • Coros Pace 2 Blauw

  199.00

  De Coros Pace 2 Blauw is een geavanceerd sporthorloge met extra functies voor hardlopers. Je kiest uit verschillende sportprofielen, zoals fietsen, binnen of buiten hardlopen en zwemmen in open water of in een zwembad. Trainingen op een atletiekbaan houdt de Pace 2 nu nog nauwkeuriger bij. Met één van de 2 knoppen aan de zijkant markeer je gemakkelijk het einde van een set oefeningen of een ronde. Met een gewicht van maar 35 gram biedt het horloge weinig weerstand tijdens je hardlooprondje. Je hebt keuze uit diverse trainingen en laadt je eigen trainingen in via de Coros app op je smartphone. Met heatmaps zie je precies welke spiergroepen je getraind hebt. Dankzij de hersteltijd ben je goed uitgerust en hersteld voor je volgende training.

  Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij.

 • Coros Pace 2 Wit

  192.00

  De Coros Pace 2 Wit is een geavanceerd sporthorloge met extra functies voor hardlopers. Je kiest uit verschillende sportprofielen, zoals fietsen, binnen of buiten hardlopen en zwemmen in open water of in een zwembad. Trainingen op een atletiekbaan houdt de Pace 2 nu nog nauwkeuriger bij. Met éénvan de 2 knoppen aan de zijkant markeer je gemakkelijk het einde van een set oefeningen of een ronde. Met een gewicht van maar 35 gram biedt het horloge weinig weerstand tijdens je hardlooprondje. Je hebt keuze uit diverse trainingen en laadt je eigen trainingen in via de Coros app op je smartphone. Met heatmaps zie je precies welke spiergroepen je getraind hebt. Dankzij de hersteltijd ben je goed uitgerust en hersteld voor je volgende training.

  Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij.

 • Plaatshouder

  Coros Vertix 2 Lava

  699.00

  Met de Coros Vertix 2 Lava is verdwalen onmogelijk. Omdat de Vertix 2 met 5 satallietsystemen tegelijk contact maakt (GPS, GLONASS, Galileo, QZSS en Beidou) navigeer je moeiteloos tussen de wolkenkrabbers of steile rotsen. Duurt een tocht toch langer dan verwacht? De accu gaat in standaardmodus 60 dagen mee. Bij volledig gebruik van de GPS gaat de accu 140 uur mee. Je laadt het horloge volledig op in 2 uur. Op het scherm van 1,4 inch lees je alle belangrijke data af, zoals je stress niveau. De ECG sensor houdt dit voor je bij en helpt je bij herstel. Op het 32 GB opslaggeheugen sla je kaarten, work-outs, routes en muziek op. Het saffierglas met een coating van diamant en de titanium horlogekast kunnen tegen een stootje.

  Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij.

 • Plaatshouder

  Coros Vertix 2 Obsidian

  699.00

  Met de Coros Vertix 2 Obsidian is verdwalen onmogelijk. Omdat de Vertix 2 met 5 satallietsystemen tegelijk contact maakt (GPS, GLONASS, Galileo, QZSS en Beidou) navigeer je moeiteloos tussen de wolkenkrabbers of steile rotsen. Duurt een tocht toch langer dan verwacht? De accu gaat in standaardmodus 60 dagen mee. Bij volledig gebruik van de GPS gaat de accu 140 uur mee. Je laadt het horloge volledig op in 2 uur. Op het scherm van 1,4 inch lees je alle belangrijke data af, zoals je stress niveau. De ECG sensor houdt dit voor je bij en helpt je bij herstel. Op het 32 GB opslaggeheugen sla je kaarten, work-outs, routes en muziek op. Het saffierglas met een coating van diamant en de titanium horlogekast kunnen tegen een stootje.

 • Plaatshouder

  Coros Vertix Dark Rock

  499.00

  Je doet je Coros Vertix Dark Rock niet meer af dankzij de batterijduur van 45 dagen. Er staan 25 traningsmodi voorgeprogrammeerd. Of je nu bergen beklimt, windsurft of oefent voor de triatlon, de Coros Vertix houdt alle belangrijke data voor je bij. Omdat de Vertix tot 150 meter waterdicht is, houd je de smartwatch ook onder water om. Je sluit gemakkelijk externe accessoires aan dankzij de ANT+ ondersteuning. Train je graag in het donker? De speciale nachtmodus verlicht je scherm voldoende om af te lezen, zonder fel voor je ogen te zijn.