Afgelopen woensdag 24 maart heeft Polar haar nieuwe sporthorloges aangekondigd: de Polar Vantage M2 en de Polar Ignite 2.

Vantage M2

De Vantage M2 karakteriseert zich allereerst met zijn flinke accuduur en zijn gewicht. De 45 gram wegende Vantage M2 kan volgens Polar een uur of 100 op een acculading in spaarstand en houdt het met sporten maximaal 30 uren vol.

Het scherm heeft een resolutie van 240×240 pixels en is 1,2 inch van formaat.

Naast sportfeatures heeft het horloge ook smartwatch features aan boord, waaronder muziekbediening en weer informatie. Net als andere geavanceerde horloges van Polar houdt ook de M2 track op je slaap en geeft deze je inzicht voor herstel.

De prijs van de M2 zit in Nederland bij de release op een ruime 300 euro.

Ignite 2

De Polar Ignite 2 is tegelijk aangekondigd met de Polar Vantage M2. De Ignite 2 lijkt op zijn voorganger, maar komt in 4 verschillende kleuren.

Op een volle batterij gaat de Ignite maximaal 5 dagen mee. Dat is vergelijkbaar aan zijn voorganger. In trainingsmodus is dit maximaal 15-20 uren onder de gunstigste condities.

De Ignite 2 heeft geen opslagmogelijkheden gekregen voor muziek, maar heeft wel muziekbediening aan boord, waarmee je je smartphone kunt bedienen als je deze mee hebt te hardlopen/fietsen.

De prijs van de Ignite 2 is 180 euro.

Vergelijkbare berichten