Home » Shop » Amazfit GTR 3 Grijs

Amazfit GTR 3 Grijs

154.00

Met de Amazfit GTR 3 Grijs hou je je gezondheid en sportprestaties in de gaten. De GTR 3 is wat kleiner dan zijn broer GTR 3 Pro. Je laat je smartphone in je zak zitten terwijl je via het horloge een oproep aanneemt. Dankzij de biometrische sensor doe je verschillende gezondheidsmetingen tegelijkertijd. Zo meet je je stress level, hartslag en ademhaling. Ook meet je je slaap en menstruatiecyclus met het horloge. Op het heldere AMOLED scherm bekijk je al je berichten in hoge kwaliteit. Is een opdracht toch te ingewikkeld voor op het scherm? Geef dan spraakassistent Alexa een opdracht. Ondanks het always-on scherm gaat de batterij lang mee, bij gemiddeld gebruik tot wel 21 dagen.

Let op: je krijgt geen oplader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de oplader van je smartphone of bestel er een losse oplader bij.

Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter.

Veilig betalen via onze partners
Artikelnummer: W1971OV2N Categorieën: , Tags: ,

Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, beantwoordt je oproepen op met het horloge.Zie je hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht traint voor uithoudingsvermogen of vetverbranding.Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.Je kunt niet je eigen apps aan het horloge toevoegen, zoals Buienradar of NS Reisplanner.Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus neem je smartphone mee voor muziek tijdens het sporten.

Merk