Home » Shop » Polar Grit X Zwart Maat Bandje M/L

Polar Grit X Zwart Maat Bandje M/L

355.00

De Polar Grit X Zwart is een robuust sporthorloge dat voldoet aan de militaire standaard. Hierdoor is het geschikt voor outdoor avonturiers, militairen en sporters die te maken hebben met ruige terreinen. Denk bijvoorbeeld aan mountainbikers die fietsen over vrijwel onbegaanbare parcours. De Grit X heeft een nauwkeurige hartslagmeting voor een horloge. In plaats van de 9 ledlampjes die je van Polar gewend bent, heeft deze er 10. Naast het touchscreen heeft het sporthorloge ook SuperGrip knoppen. Die hebben extra reliëf waardoor je het horloge ook met natte of bezwete handen bedient. Dankzij de navigatie, het digitale kompas en de trackback functie vind je altijd de weg terug. Met een batterijduur van 40 uur in trainingsmodus met gps aan en 100 uur in de energiebesparende stand, draag je het ook tijdens een triathlon. Dankzij het transflectieve scherm lees je ook in vol zonlicht je gegevens nog goed af.

Let op: je krijgt geen thuislader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de thuislader van je telefoon of bestel er een thuislader bij.

Veilig betalen via onze partners
Artikelnummer: 90081734 Categorieën: , Tags: ,

Nightly Recharge meet hoe goed je ’s nachts herstelt van de dag, zodat je jouw training hierop aanpast.Toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht traint voor bijvoorbeeld het verbeteren van je uithoudingsvermogen.Met de Hill Splitter functie heb je inzicht in jouw sportieve resultaten tijdens stijgingen en afdalingen in heuvel- of berglandschap.Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus je moet je telefoon meenemen voor muziek tijdens je training.

Merk