Home » Shop » Suunto 9 Baro Titanium Zwart

Suunto 9 Baro Titanium Zwart

590.00

Stel een trainingsdoel en ga ervoor met het Suunto 9 Baro multi-sporthorloge. Tijdens het hardlopen houden gps en Glonass je locatie, snelheid en route nauwkeurig bij en dankzij de ingebouwde navigatie weet je precies waar je naartoe moet. De barometer meet de luchtdruk en geeft een melding als er slecht weer op komst is. Zo zoek je snel een plek om te schuilen. Met 80 sportprofielen bekijk je altijd de juiste statistieken voor je trainingssessie en houd je jouw voortgang in de gaten. Het slimme horloge is waterdicht: spring er gerust mee in het water voor het bijhouden van je zwemsnelheid en -afstand.

Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Bestel er dan een adapter bij.

Veilig betalen via onze partners
Artikelnummer: SS050145000 Categorieën: , Tags: ,

De barometer meet de luchtdruk en geeft jou een waarschuwing als er slecht weer op komst is.Dankzij de ingebouwde GPS en GLONASS systemen bepaalt het horloge zeer nauwkeurig je locatie, snelheid en route.Het horloge geeft je hersteladvies op basis van de intensiteit van je training.Het is niet mogelijk om via de smartwatch te bellen.De horlogekast is met een diameter van 51.5 mm relatief groot.

Merk