Home » Shop » Garmin Venu Zwart

Garmin Venu Zwart

194.95

De Garmin Venu Zwart valt op door zijn alledaagse en minder sportieve uiterlijk dan je van Garmin gewend bent. Het heeft een scherp, kleurrijk en helder AMOLED scherm dat je gemakkelijk afleest. Ondanks dat je het niet aan de Venu afziet, heb je altijd de juiste workout bij de hand. Bekijk geanimeerde oefeningen voor onder andere yoga, pilates en het trainen van kracht. Verder toont de Venu je een totaalplaatje van je gezondheid. Zo meet het onder andere je fitnessleeftijd, stressniveau en ademhalingsfrequentie. Dit laatste is je aantal ademhalingen per minuut. Ook houd je jouw menstruatiecyclus en vochtinname bij. Tijdens het sporten laat je jouw telefoon en portemonnee veilig thuis, want je luistert muziek en betaalt via het horloge.

Let op: je krijgt geen thuislader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Bestel er dan een thuislader bij.

Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter.

Veilig betalen via onze partners
Artikelnummer: 010-02173-12 Categorieën: , Tags: ,

Laat je portemonnee gerust thuis, want je betaalt (afhankelijk van bij welke bank je zit) contactloos met je horloge via Garmin Pay.Toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht traint voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of het verbranden van vet.Laat je mobiel thuis tijdens het sporten, want je luistert naar je favoriete afspeellijsten via je horloge.De navigatie met een pijl en een routelijn is minder duidelijk dan navigatie middels een kaart.Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Merk