Home » Shop » Garmin Vivosmart 5 Zwart L

Garmin Vivosmart 5 Zwart L

138.00

Hou je gezondheid goed in de gaten met de Garmin Vivosmart 5 Zwart L. Deze activity tracker meet de hele dag je activiteiten en ’s nachts je slaap. Na een nacht slapen krijg je ook een advies in de Garmin Connect app om je nachtrust te verbeteren. Ook meet je je stappen, hartslag, Body Battery, ademhaling, calorieën en stressniveau. Merk je dat je te gestresst bent? Doe dan wat ademhalingsoefeningen met het horloge. De Vivosmart 5 heeft ingebouwde sportprofielen voor onder andere hardlopen, yoga, baantjes zwemmen en cardio oefeningen. Tijdens buitenactiviteiten is de incidentenmelder ingeschakeld. Deze stuurt in het geval van een val je locatie en een bericht naar je vooraf ingestelde noodcontacten. Je houdt de Garmin Vivosmart 5 de hele week om, want hij heeft een batterijduur van wel 7 dagen.

Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij.
Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 14,8 tot 22,8 centimeter.

Veilig betalen via onze partners
Artikelnummer: 010-02645-14 Categorieën: , Tags: ,

Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone.Het horloge toont hartslagzones in de app, dus je bekijkt naderhand of jouw training het gewenste effect heeft gehad.Krijg inzicht in je stressniveau en onderneem actie om het te verlagen en verlaag het met ademhalingsoefeningen.Met dit horloge betaal je niet contactloos, zoals je met andere Garmin horloges wel doet.Het horloge heeft geen ingebouwde gps ontvanger, dus je moet je telefoon meenemen voor het registreren van je route.

Merk