Home » Shop » Garmin Vivomove 3S Sport – Zilver/Donkerblauw – 39 mm

Garmin Vivomove 3S Sport – Zilver/Donkerblauw – 39 mm

195.00

Met de hybride Garmin Vivomove 3S Sport om je pols ben je snel op de hoogte van inkomende berichten en meldingen op je smartphone. Op het eerste oog zie je niet dat het horloge slimme functies heeft. Deze vind je door te swipen, waarna er een touchscreen verschijnt. Hier bekijk je jouw hartslag, stress- en energieniveau. Is je lichaamsenergie laag of heb je stress? Dan weet je dat je het rustig aan moet doen. Of ga een rondje joggen. Koppel de gps van je telefoon en houd je route, snelheid en afstand bij. De Vivomove Sport heeft geen Garmin Pay, dus je kunt er niet contactloos mee betalen. Wil je dit wel? Kijk dan naar de uitgebreide Vivomove Style. Deze heeft ook een krasvrij kleurenscherm.

Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Bestel er dan een adapter bij.

Veilig betalen via onze partners
Artikelnummer: 010-02238-00 Categorieën: , Tags: ,

Koppel de gps van je smartphone voor het registreren van je gelopen route.Met de geïntegreerde hartslagsensor meet je je hartslag via je pols.Het horloge telt hoeveel calorieën je verbrandt, zodat je jouw eten hierop afstemt.Met dit horloge betaal je niet contactloos, zoals je met de Garmin Vivomove Style wel doet.De horlogekast is met een diameter van 39 mm relatief klein.Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Merk