Home » Shop » Fitbit Ace 3 Blauw

Fitbit Ace 3 Blauw

79.99

Je motiveert je kind om elke dag genoeg te bewegen met de Fitbit Ace 3 Zwart. Deze activity tracker meet het aantal stappen en verbrande calorieën van kinderen vanaf 6 jaar en ouder. Zo komt je kind aan de dagelijks aanbevolen 60 minuten beweging. De Fitbit Ace 3 is volledig waterdicht tot 50 meter, dus je kind houdt het horloge ook om tijdens een waterballonnengevecht of tijdens het douchen. De berichten die je kind binnenkrijgt leest en beantwoordt hij of zij ook op de Ace 3. Bovendien helpt de Ace 3 met een gezond slaapritme ontwikkelen, want het registreert automatisch wanneer je kind in slaap valt en weer wakker wordt.

Let op: je krijgt geen oplader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de oplader van je smartphone of bestel er een losse oplader bij.

Veilig betalen via onze partners
Artikelnummer: FB419BKBU Categorieën: , Tags: ,

Deze activity tracker motiveert kinderen om elke dag 60 minuten te bewegen.Meet het aantal stappen en verbrande calorieën met deze activity tracker.De slaapdetectie registreert automatisch wanneer je kind in slaap valt en wakker wordt.De activity tracker beschikt niet over een ingebouwde GPS sensor die je afstand, snelheid en route meet.Er zit geen geïntegreerde hartslagsensor in de activity tracker.

Merk