Home » Shop » Suunto 9 Peak Zilver/Blauw
Aanbieding!

Suunto 9 Peak Zilver/Blauw

379.00

Ga outdoor avonturen zorgeloos aan met de Suunto 9 Peak Zilver/Blauw om je pols. De ingebouwde gps sensor vertelt je waar je bent en hoe je weer thuiskomt als je verdwaalt. Dankzij de heatmap functie voor 60 verschillende sportprofielen probeer je nieuwe wandel- of fietsroutes van andere Suunto gebruikers. Je hoeft niet bang te zijn dat de Suunto 9 Peak opeens uitvalt, want de batterij houdt het tot 5 dagen vol met gps aan. Gebruik de Tour modus en verleng de batterijduur met 2 dagen. De Suunto Peak meet je zuurstofsaturatie, dus je weet precies hoe jouw lichaam reageert op grote hoogte. Je zwemt en duikt ook met dit horloge, want hij is waterdicht tot 100 meter diep. Het sterke saffierglas en de rvs horlogekast maken dit horloge weerbaar en duurzaam.

Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij.

Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter.

Veilig betalen via onze partners
Artikelnummer: SS050524000 Categorieën: , , Tags: ,

Dankzij ATM-certificering 100 houd je het horloge om tijdens diepzeeduiken.Dankzij het sterke saffierglas is je horloge bestand tegen krassen.De batterij gaat ook met gps aan tot wel 5 dagen mee.Het is niet mogelijk om inkomende berichten via de smartwatch te beantwoorden.Je kunt de muziek op je smartphone niet met je horloge bedienen.

Merk