Home » Shop » Polar Ignite 2 Goud

Polar Ignite 2 Goud

200.00

De Polar Ignite 2 Goud is een stijlvolle en multifunctionele smartwatch. Dankzij het verfijnde uiterlijk draag je ‘m naar kantoor of op feestjes. Je past deze smartwatch aan op jouw stijl met een ander bandje en gepersonaliseerde wijzerplaten. Achter het uiterlijk gaan veel handige functies schuil. Je logt bijvoorbeeld al je fitness workouts met de Ignite 2. Ook houdt het horloge jouw hartslag, slaap en herstel bij dankzij de nauwkeurige ingebouwde hartslagmeter. Op basis van die gegevens bepaalt het horloge jouw conditie en stelt het sportdoelen voor. De Ignite 2 doet suggesties voor trainingen en helpt je met het verbeteren van je sportieve prestaties. Je bedient je muziek tijdens het sporten op het horloge en leest het weerbericht af vanaf je pols. Die functies zitten niet op de eerste Polar Ignite.

Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij.

Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 13 tot 21 centimeter.

Veilig betalen via onze partners
Artikelnummer: 90085185 Categorieën: , Tags: ,

Je past de Polar Ignite 2 aan op jouw stijl met verschillende, personaliseerbare wijzerplaten.Houd bij hoe goed je ’s nachts herstelt en past hier je trainingsvoorstel op aan.Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus neem je telefoon mee voor muziek tijdens het sporten.Het is niet mogelijk om inkomende berichten via de smartwatch te beantwoorden.

Merk