Home » Shop » Polar Grit X Pro Titan Zwart
Aanbieding!

Polar Grit X Pro Titan Zwart

449.00

De Polar Grit X Pro Titan Zwart is een duurzaam en robuust outdoor horloge dat voldoet aan de militaire standaard. De titanium bezel is sterker en lichter dan de rvs bezel van de standaard Grit X Pro. Samen met de lichte, leren horlogeband weegt het horloge maar 53 gram en voel je ‘m bijna niet zitten. Je krijgt ook het standaard plastic horlogebandje. Het sterke saffierglas is krasbestendig en de smartwatch is waterbestendig tot 100 meter diep. Je houdt hem dus gerust om tijdens het bergbeklimmen of duiken. De batterij gaat tot 40 uur mee met gps aan en tot 100 uur in energiebesparende stand. Je draagt ‘m dus ook tijdens een triatlon. Dankzij de 10 ledlampjes meet de Polar Grit X Pro X je hartslag nauwkeurig.

Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij.

Dit formaat horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 18 tot 22 centimeter.

Veilig betalen via onze partners
Artikelnummer: 90085777 Categorieën: , , Tags: ,

Dankzij het sterke saffierglas en de robuuste titanium bezel is je horloge bestand tegen krassen.De batterij gaat tot 40 uur mee in gps modus, dus je draagt hem gerust tijdens een triatlon of marathon.Dankzij de 10ATM-certificering houd je het horloge om tijdens duiken in het zwembad.Het is niet mogelijk om inkomende berichten via de smartwatch te beantwoorden.Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus je moet je telefoon meenemen voor muziek tijdens je training.

Merk