Home » Shop » Fitbit Luxe Roze/Zilver
Aanbieding!

Fitbit Luxe Roze/Zilver

109.00

De Fitbit Luxe Roze/Zilver is een stijlvolle activity tracker. De rvs horlogekast en het kleurenscherm geven deze tracker een elegante, luxe uitstraling. Je wisselt het siliconen bandje na bijvoorbeeld het sporten gemakkelijk voor een ander chic bandje. Je houdt met de Fitbit Luxe al je dagelijkse activiteiten bij zoals je stappen, verbrande calorieën en je hartslag. Met die hartslagmeting berekent de Luxe ook je stressbeheersingsscore. Is je score te laag? Dan doe je ademhalingsoefeningen of mindfulnessoefeningen op de Luxe om je stressbeheersingsscore te verhogen. Je krijgt met de Fitbit Luxe nauwkeurig inzicht in je slaap. Ook houd je het zuurstofniveau van je bloed in de gaten dankzij de zuurstofsaturatie of SpO2 functie. In de Fitbit app zie je al jouw gezondheidsgegevens gemakkelijk terug. Je krijgt 6 maanden Fitbit Premium, waarmee je nog uitgebreidere gezondheidsrapportages ontvangt.

Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij.

Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter.

Veilig betalen via onze partners
Artikelnummer: FB422SRMG Categorieën: , , Tags: ,

Dankzij de rvs horlogekast en kleurenscherm heeft deze activity tracker een stijlvol uiterlijk.Je bent snel op de hoogte van berichten en binnenkomende oproepen, want je ontvangt meldingen van je smartphone.Krijg nauwkeurig inzicht in je stressniveau en onderneem actie om het te verlagen.Door het kleurenscherm gaat de batterij van de Luxe tot 5 dagen mee, in tegenstelling tot de 10 daagse batterijduur van de Inspire 2.

Merk