Home » Shop » Amazfit GTR 3 Pro Bruin

Amazfit GTR 3 Pro Bruin

199.00

Met de Amazfit GTR 3 Pro Bruin hou je je gezondheid en sportprestaties in de gaten. Je laat je smartphone in je zak zitten terwijl je via het horloge je oproep aanneemt of een nummer luistert. Je kan tot wel 470 nummers opslaan op deze Amazfit. Dankzij de biometrische sensor doe je verschillende gezondheidsmetingen tegelijkertijd. Zo meet je je stress level, hartslag en ademhaling. Ook meet je je slaap met de GTR 3 Pro en houd je je menstruatiecyclus bij. Op het heldere AMOLED scherm bekijk je al je berichten in hoge kwaliteit. Is een opdracht toch te ingewikkeld voor op het scherm? Gebruik dan spraakassistent Alexa. Ondanks het always-on scherm gaat de batterij lang mee, bij gemiddeld gebruik tot wel 12 dagen.

Let op: je krijgt geen oplader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de oplader van je smartphone of bestel er een losse oplader bij.

Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 18 tot 22 centimeter.

Veilig betalen via onze partners

Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, je beantwoordt ook je oproepen op met het horloge.Zie je hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht traint voor uithoudingsvermogen of vetverbranding.Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.Je kunt niet je eigen apps aan het horloge toevoegen, zoals Buienradar of NS Reisplanner.Contactloos betalen is niet mogelijk met het horloge.

Merk