Home » Shop » Garmin Instinct Solar Zwart Camo

Garmin Instinct Solar Zwart Camo

359.00

Met de Garmin Instinct Solar Zwart Camo houd jij je gezondheid extra lang in de gaten. Tijdens lange expedities laadt het horloge zichzelf op via zonne-energie. Dankzij die solar-techniek gaat de batterij tot wel 24 dagen mee. Het horloge is schokbestendig en bestand tegen grote temperatuurverschillen. Dat maakt het horloge geschikt voor elk avontuur of elk beroep. Daarnaast is de Instinct waterbestendig tot 100 meter diepte. Je duikt er dus gerust mee het water in. Dit slimme horloge meet onder meer je hartslag, stappen en slaap. In tegenstelling tot zijn voorganger meet de Garmin Instinct Solar ook jouw fitnessleeftijd, hersteltijd en detecteert eventueel je onregelmatige hartslag. Het horloge is uitgerust met een gps sensor. Je laadt je eigen routes in en de Instinct Solar wijst je de weg.

Let op: je krijgt geen thuislader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Bestel er dan een thuislader bij.

Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter.

Veilig betalen via onze partners
Artikelnummer: 010-02293-05 Categorieën: , Tags: ,

Zonnecellen zorgen voor onafhankelijke en milieuvriendelijke stroomvoorziening.Toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht traint voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of het verbranden van vet.Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.Met dit horloge betaal je niet contactloos, zoals je met andere Garmin horloges wel doet.Het is niet mogelijk om inkomende whatsapp berichten via de smartwatch te beantwoorden.Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Merk