Home » Shop » Fitbit Luxe Roze + Fitbit Aria Air Wit

Fitbit Luxe Roze + Fitbit Aria Air Wit

182.99

Met de Fitbit Luxe Roze + Fitbit Aria Air Wit bundel zie je gemakkelijk welke invloed jouw gezonde levensstijl heeft op je gewicht en gezondheid. De weegschaal meet niet alleen je gewicht, maar ook je bmi. Zo weet je precies wanneer je jezelf en je Fitbit Luxe aan het werk moet zetten om fit te worden. Deze stijlvolle activity tracker houdt al je dagelijkse activiteiten bij zoals je stappen, verbrande calorieën en je hartslag. Met die hartslagmeting berekent de Luxe ook je stressbeheersingsscore. Is je score te laag? Dan doe je ademhalingsoefeningen of mindfulnessoefeningen op de Luxe om je stressbeheersingsscore te verhogen. Ook houd je het zuurstofniveau van je bloed in de gaten dankzij de zuurstofsaturatie of SpO2 functie. Je krijgt 6 maanden gratis Fitbit Premium, waarmee je nog uitgebreidere gezondheidsrapportages ontvangt.

Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij.

Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter.

Veilig betalen via onze partners
Artikelnummer: 53ca929702c4 Categorieën: , Tags: ,

Zie welke invloed jouw gezonde levensstijl heeft op je gewicht met de weegschaal bij jouw Fitbit Luxe.Dankzij de rvs horlogekast en kleurenscherm heeft deze activity tracker een stijlvol uiterlijk.Krijg nauwkeurig inzicht in je stressniveau en onderneem actie om het te verlagen.Door het kleurenscherm gaat de batterij van de Luxe tot 5 dagen mee, in tegenstelling tot de 10 daagse batterijduur van de Inspire 2.

Merk