Home » Shop » Garmin Forerunner 45S Paars

Garmin Forerunner 45S Paars

141.00

Met de Garmin Forerunner 45S ben je continu op de hoogte van je hartslag. De ingebouwde hartslagsensor meet je hartslag de hele dag automatisch. Daarnaast blijf je op de hoogte van je calorieverbranding, je aantal stappen en je slaap. De horlogekast is 1,56 inch en daarmee ook geschikt voor een dunnere pols. De smartwatch herkent het moment dat je begint met je training automatisch. Kan er niemand met je mee sporten? Met de virtuele partner heb je met je horloge altijd een tegenstander die aan je gewaagd is. Je verbindt de smartwatch eenvoudig via bluetooth aan je Android of Apple smartphone. Hierdoor zie je meldingen van Whatsapp, Facebook en Instagram binnenkomen op je pols.
Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Bestel er dan een adapter bij.

Veilig betalen via onze partners
Artikelnummer: 010-02156-11 Categorieën: , Tags: ,

Toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht traint voor bijvoorbeeld het verbeteren van je uithoudingsvermogen.Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.Is compatibel met de sportapp Strava voor uitgebreide analyses en het delen van je prestaties met vrienden en volgers.Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus neem je smartphone mee voor muziek tijdens je training.Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Merk