Home » Shop » Apple Watch Nike Series 7 41mm Witgoud Aluminium Witte Sportband + Apple AirPods 2
Aanbieding!

Apple Watch Nike Series 7 41mm Witgoud Aluminium Witte Sportband + Apple AirPods 2

573.00

Luister naar je favoriete afspeellijsten tijdens het sporten en houdt je workouts bij met Apple Watch Nike Series 7 41mm Witgoud Aluminium Witte Sportband + Apple AirPods 2. Koppel de oordopjes aan je Apple Watch en werk je in het zweet zonder gedoe met kabeltjes. De gaatjes in het Nike bandje zorgen voor extra ventilatie tijdens het sporten. Je bekijkt je sportgegevens gemakkelijk op het grotere, heldere scherm van Apple Watch Series 7. Als je valt tijdens het sporten, gaat Apple Watch Series 7 niet zomaar kapot, want hij is barst- en stofbestendiger dan zijn voorgangers. Je typt nu ook berichten terug dankzij het digitale toetsenbord. Apple Watch houdt je hartslag, slaap en stress bij en geeft je mindfulnessoefeningen om je mentale gezondheid te verbeteren.

Let op: je krijgt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik de adapter van je telefoonoplader of bestel er een losse adapter bij.

Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 13 tot 20 cm. Let op: om Apple Watch te gebruiken heb je iPhone 7 of nieuwer nodig met iOS 15 of nieuwer.

Veilig betalen via onze partners
Artikelnummer: 2dd345085c3f Categorieën: , , Tags: ,

Beluister muziek vanaf je pols met Apple Watch Series 7 en Apple AirPods.Het Nike siliconen bandje heeft gaatjes voor extra ventilatie tijdens het sporten.Het always-on scherm is 20 procent groter en 70 procent helderder dan dat van Series 6.Apple Watch werkt niet samen met Android smartphones.Om de oplaadcase draadloos op te laden, schaf je een draadloze oplader los aan.

Merk